Over ons

ONZE MISSIE

Yava Labs is een innovatief bedrijf dat supplementen van de beste kwaliteit levert voor atleten. Uitgebreid onderzoek en samenwerking met diëtisten en professionals uit de fitnessbranche leiden tot het ontwikkelen van effectieve formules en goed gedoseerde supplementen. De ingrediënten van de hoogste kwaliteit die in elk product worden gebruikt, maken Yava Labs-supplementen superieur, effectief en veilig, zelfs voor de meest veeleisende atleten.

ONS TEAM

Yava Labs is een internationaal merk dat is opgericht in 2019. Vanuit onze kantoren in verschillende Europese landen, zijn we actief in 25 verschillende landen waaronder Amerika, Duitsland, Frankrijk, Arabische Emiraten en nu ook Nederland! We werken al 20 jaar in de fitnessindustrie en doen mee aan prestigieuze wedstrijden. Al jaren testen en zoeken we naar supplementen die werken en onze vitaliteit verbeteren. Er is altijd ruimte voor verbetering geweest.

We besloten samen te werken met diëtisten en wetenschappers om onze visie tot leven te brengen en de supplementen te creëren waar we altijd naar op zoek waren. Doordat we een internationaal merk zijn, maken bekende grote namen in de sportwereld deel uit van ons team.

Onder anderen uit de USA hebben wij top atleten als Breon Ansley “Mr.O Classic Champ 2x, 1st Arnold Classic” en bijvoorbeeld Jeremy Buendia 4x Mr. Olympia Men’s Physique. Dit zijn grote bekende namen in de bodybuilding wereld die prijzen hebben gewonnen op wereldniveau. Ons team bestaat niet alleen uit bodybuilders maar ook uit atleten van het hoogste niveau die opkomen voor het Nederlandse Olympische spelen, die hoog presteren door uit gebruik van ons merk. onder andere: Jeroen Hertzberger, Europees kampioen hockey en all-time topscoorder van de Euro hockey league, Angela Malenstein, wereldkampioen handbal, Tyjani Beztati, Glory lightweight wereldkampioen, Nika daalderop, Nederlands team volleyball en Michel Mulder, Olympisch kampioen Schaatsen. 

ONZE PRODUCTEN

Om ervoor te zorgen dat atleten de beste zijn, is het noodzakelijk om voor veel aspecten te zorgen: training, voeding, herstel en suppletie. Yava Labs-producten zijn ontworpen om dit allemaal te ondersteunen. De training zal effectiever zijn met de juiste suppletie, hiaten in de voeding opgevuld en het herstel efficiënter. Onze supplementen worden ondersteund door klinisch bewijs en gemaakt van grondstoffen van de hoogste kwaliteit. Met behulp van innovatieve technologie biedt Yava Labs een ongeëvenaard niveau van zuiverheid, waardoor ons merk een veilige keuze is voor iedereen die zich beter wil voelen, eruit wil zien en beter wil doen.